take it easy slow down

         








Time and time again you're too late And I'm about to make a mistake

Är nu på ön. Jag brukar i vanliga fall åka båten själv (oftast) men nu fick jag ju sällis jag och linus träffdes i nynäs drog in i båten och tog ett skönt bord och inväntade hans två vänner adam och anton de kom efter  ett tag då vi missat de när vi gick in i båten.
Var lite stel i början tycker det är jobbigt o träffa nya människor i ett nyktert tillstånd haha men SEN blev det så sjukt nice! hade en massa diskutioner som igentligen inte hade ett slut men vi kom upp med massa annat så ja..
efter 3 tim och en kvart var man framme då rita ringer och säger att jag ska ta taxi till ronja för folk hade druckit och ingen ville hämta stackars meisi :(

lellis och jag inväntade taxi då jag ser att han fryser ihjäl och ber han gå in mot stan så han inte behövde vänta med mii. världens gulligaste taxi chaffis kör mi till ronja, där jag blir varmt välkomnad där sitter alla samlade dricker gott med ett underbart sällskap.
Jag Rita Ronja Alexandra Abudi Nawal (minsommar mamma, rita o abudis mamma) och ronjis mam o pap underbara! : ) 

jag dricker inte sprit shottar absolut inte har inte gjort det på ett år, MEN igår wohoow! meisi var i gång tack vare flickorna .
när vi var i ett skönt tillstånd drog vi till "obs cupen" då alla spelar fotboll hela helgen under natten också helt sjukt :S men drog dit o hälsa på folk och kolla tråkig fotboll.

bilder får ni då jag hittar ritas sladd..

nu ska det lagas mat (eller ronja har nog redan gjort klart allt där nere) :$ tack ronjis <3

You will always be the bitter, saddest part of me

Ikväll bär det av till gotland bokat biljett och har packat lite behövs inte så himla mycket.
Blir inte ensam i 3 timmar som jag oftast brukar vara , denna gång åks det med Linus :) och två utav hans vänner? kommer bli braaa.

Rita jag hoppas det finns godsaker hemma om inte GÅ O KÖP! haha :P eller mat iallfall! jaja båten åker 20.05 så åker ifrån älvsjö halv 7 ungefär.

Jag vill ha sommar och gutek!

Jag vill ha sommar och mys hos ronjis, Jag vill ha sommar och sova på de blåa sofforna mitt på dagen, Jag vill ha sommar och sola med massor med babyolija dricka xcider till frukost för att det var det ända kalla man hade (blää) Jag vill börja jobba så att jag kan sluta ha en sån ångest efter varje utekväll!

nevermind me I'll just let myself out.


mariamena.nevermind me

I have to fight you almost daily


snor bilden ifrån Linas pappa :) favorit bilden på nyblivna mamman Lina och vackraste Emlilia!
Vet inte om det bara är jag men ser så mkt bror i henne och lite mig själv faktiskt hahaha
Hoppas på att få träffa dig snart!<3

Orkar inte blogga tar en paus i think i nån dag eller två..
Jobbigt när rita åkte hem i måndas. sån otrligt bra helg vi hade, miss you want to kiss you
vi som myst massor, och the new "crew"! Meisi lellis riti och joelii
Joel är jätte sjuk och åkte till akuten igår ligger kvar där.. oroliga vänner har du här joel.
igår blev det massor med mys hos linus och på fredag blir det gotland, får se hur det blir <3 skriver när jag orkar <3

Och den är din i natt, så slumra in och dröm

Vare sig du vill eller inte så är jag nu faster Meis! Jag blev det den 27 Jan 2009 (om inte 26 Jan bara det att Lina inte hade tid och skicka sms under förlossningen) :P ! Jag är nu iallfall faster MEIS! och jag älskar den lilla flickisen redan!
helt sinnes sjukt! GAAAH! vill träffa den lilla flickan som varje morgon ser ut som en liten nallis och luktar himmelskt! (eller bajs) men ändåå jätte god lukt? :S ahaha
OWÄÄÄÄÄÄÄÄ jag är lycklig!

men sen så är det en annan sak som stör mig och rita så vi båda är uppe tills vi hört nåt ljud ifrån dessa.



där har vi bebiis! :) haha <3

You changed my whole life Don't know what your doing to me with your love

LÖRDAGBlev ganska så mycket sena hem till joel då vi har det bästa sällskapet glömmer bort tiden :P
vi ville ut allihop (typ inte jag mens-moode hade jag) haha men men efter lite tänkade och ställen så kände vi att huset skulle vara mycket enklare, åker dit och dansa va inte sådär jätte bra då men men efter den goaste skumpan drog vi föratt träffa ritas syster somar i slussen,

      

då vi och ritas systers gäng drog till burger kiing och käka så va vir tyo fortf taggade (jo jag blev taggad under natten nångång)
så kom vi på den underbara idén att dra till linus och mysa så ragga upp en as skön taxiförare åkte till joel han kom ner med två flaskor vin och en ikea kasse med täcke o kudde haha

       

jo galen kväll TACKTACKTACKTACKTACK! underbart verkligen!
och nu ser ni mina underbara läsare! jag kan ta massor med bilder nu! haha men kände att det blev jobbigt nu när man ska slänga upp de finns ju jätte många o jätte fula o vissa jätte fina! :P jaja detta får duga? <3

You changed my whole life Don't know what your doing to me with your love

FREDAGBilder ifrån fredagen hemma hos Joel i karlaplan då vi fick god mat härligt sällskap gott vin lekar musik osv.
     

Efter maten och all mys och den döda helikoptern som råka flyga in i brasan : ( rip så tog vi taxi, vi flcikorna till vanilla o pojkarna till ICE sen kom ju de till oss ändååå :)
efter all dans på vanilla drog vi till kontoret o möös

 

LÖRDAG Efter kontoret åkte vi heeem dagen efter fyllde ju pappa år så vi åkte in till stan för att köpa nåt fint plagg till rita och nått fint till pappa,
och då var det demos på stan, tycker det är så fint och önska att jag var lite mer insatt i de, bara insatt när det gäller iraq men inte andra länder och det är inte bra! men se så fint man blir helt tagen.
sen kom mostrarna och mormor o kusinerna hem till oss föratt mysa med mat o så.
så efter all mys blev det utgång då vi börja hos joel igen.


     påväg till joeel

Come away with me And I will write you a song

Rita kom igååååår! :) vi gick hem och täntke fixa nåt o äta , mcdonalds eller pizzerian tänkte vi... när vi sen efter måna om o men får ett samtal ifrån Joel (linus vän) som jätte fint berätta vad vi skulle göra utav vår fredag, jo blev bjudna hem till han i karlaplan på tre rätters rita typ körde in mig i duschen och stressa som fan för att vi inte skulle bli allt för sena, kvart i 9 var vi där efter många klädbyten för ritas del och så.
Vi kommer landar hemma hos joel och guud så mysigt killarna hade gjort öppen brasa massa ljus och förrätten på bordet, mycket mysigt!
Det bjöds på skumpa och vin massor med skumpa varför? JO FÖR ATT BLONDINBELLA ÅKTE UT! (fast det fick jag reda på nu på morron) :P

Tog taxi till vanilla då killarna skulle vidare till ICE för att checka läget, det var lite för mkt folk på vanilla så inte lika kul som annars men men, sen kom lellis o joel dit där vi hade massa andra vänner, Linda Lee Yasmine Nerran och några gamla godingar??

Dansa som alltid svettades som alltid och hade sjukt kul som alltid.. eller hade vi? hahah vi kommer nog aldrig förstå dagen igår.

iallfall efterfesten var på joels o linus kontor i odenplan UTSIKT ÖVER HELA STOCKHOLM! jätte myys! där tog vi ett glas vi och mööös!

Tack för igår jätte myyysigt!  Bilder på helgen kommer sen nu ska det fixas.

xoxomeiso

natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Kissen har kissat i mammas säng igen! haha gud så jag skrattade men var literädd över att hon skulle slänga han ut genom ballen,  sen lägger jag mig på min säng fixa täcket som en stor kudde jag la mig på kollar film o så o känner sen doften utav katt urin... kul här har katt jäveln också varit, men det vet bara jag och ni för morsan slänger nog ut honom om han kissat på två ställen! :P

OM 16 TIMMAR KOMMER RITAN SKITAN HIIT! skiter i o städa nu får göra det imorrn har fortfarande lite ont i ryggen men för några tim sen kunde jag knappt röra mig o så hade det varit efter att jag kom hem ifrån pap.

Godnatt


Horn-hanna

Horn&Winnerbäck-Som jag hade dig förut

We could keep trying but things will never change

Anonym om Femhundra skjuter upp problemet för ett tag:
hopplös blogg

tycker du det så läs den inte då väl! skriv ditt namn nästa gång du tittar förbi meisa.blogg.se! NERD, Du kan vara hopplös!

haha hej bloggööön! Igår skulle jag på fika med två vänner men fick då ett erbjudande ifrån tempo i solberga att jag fick prov jobba där en dag och se vad jag tyckte, USCH i say! tre äckelgubbar! så tackade nej efter några timmars jobb där. sen blev det mys med yasmine o nerran hemma hos yas vi städa färga nerrans hår käka massor med gott sen drog jag hem till pap hann inte mysa så mkt sa hej kram snacka lite fort sen sussa vi.
På lördag fyller pappa år och imorrn kommer Rita till stockholm igen!!!! så på lördag Rita bjuds det på massor med mat hos mamma och tårta hos pappa sen utgång om du vill :) <3

kul att ingen gissa staden!!
1,Vimmerby 2,Västerås 3,Norrköping 4,Eskilstuna 5,Öland (kommer itne ihåg vad stället htte) 6,Fårö 7,Skara 8,Visby 9,Slite 10,Göteborg 11,Uppsala 12,Strängäs


no0bs! :P
XO MEISO

Femhundra skjuter upp problemet för ett tag

           

Gissa staden! I dessa städer har jag myst en massa

And why can't you just hold me And how come it is so hard

Ni har säkert lagt märket till mina rubriker i varje inlägg.
Så kanske ni undrar om det har något sammanhang med inlägget.

Nej det har det inte jag tar de ifrån olika låt-texter, dikter och kanske något fint en vän eller så råkar få ur sig.
MEN det är inte så att jag bara lägger upp bara för att, utan varje rubrik har tagit tag i mig jag älskar de de betyder ngåot för mig.

Så vare med det.

Förrigår ringer en vän till mig, en vän som gjorde mig riktigt besviken för flera månader sen. Men som nu börja förstå vad han gjort, du drogs bara med ! och det är lugnt, så nu är relationen på väg upp igen hoppas jag , visst finns det vänner som växer ifrån varann, och det får vi se om vi gjort nu.
Han har iallfall bjudit med mig på en MUSIKAL!! med Brolle jr ! OM jag blev överlycklig! tack tacktack tack! :) så ser verkligen framemot vår musikal dag! :D

nu ska jag.. dricka upp mitt kaffe o sova? neeej kommer aldrig gå.. jag ska sitta här i köket få ont i rumpan äta mig trött så jag kan somna innan 1 eller 2 inatt?... xoooxooo meisoooo


och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Varför uppdaterar jag inte bloggen för? jo för att jag vill itne tråka ut er med tråkig info som..
Har inte gjort nåt spec idag bara kollat one tree hill, gossip girl och desperate housewives käkat tacos nutella mackor druckit bravo duschat ätit druckit te surfat på nätet... jooo jusste! jag fixa en grupp på facebook igår "Blondinbella +20 kilo"
Först tyckte jag att det var en lysande idé men när jag var klar med den och bjudit några vänner så kändes det rätt så tråkigt, "vem kommer vilja gå med den" osv men så idag! går jag in på gruppen och ser medlemmar! blev glad! :)
några utav er kanske undrar varför gruppen heter "Blondinbella +20 kilo" jo här ska ni få se
"Men ska jag behöva gå upp 20 kilo för att visa dom att man kan vara framgångsrik och nöjd med sig själv utan att vara size 0, ja då gör jag det utan tvekan." Säger blondinbella under en intervju med expressen.

GÅ UPP 20 KILO NU DÅ ! BLONDIE!

som spred sitt ljus i mitt liv, i varje andetag

 
Du log mot mig, en sista gång.
Du var så lugn, som om du redan gett dig av.
Du såg på mig, att jag var rädd.

Hur kan man nånsin va berädd?

Jag fick låna en ängel,
som spred sitt ljus i mitt liv, i varje andetag.
Du togs bort från mig, alldeles för tidigt.
Jag fick låna en ängel för en stund.

Du gav mig allt ett hjärta kan.
Du lever kvar i mig, så länge livet ger mig tid.
Du sa till mig: Var inte rädd.

Men säg mig hur kan man nånsin va berädd..

Jag fick låna en ängel,
som spred sitt ljus i mitt liv, i varje andetag.
Du togs bort från mig, alldeles för tidigt.
Jag fick låna en ängel för en stund.

Min ängel(morfar)..

Jag fick låna en ängel,
som spred sitt ljus i mitt liv, i varje andetag.
Du togs bort från mig, alldeles för tidigt.
Jag fick låna en ängel för en stund.

When you lose something you can't replace

För exakt två år sedan så var mamma i västerås och jag o pappa här hemma (de hade inte skilt sig än)
Jag har ALDRIG tyckt att det var mysigt att sitta i vardagsrummet o kolla tv men jusst den kvällen så gjorde jag det jag satte på tv en o kolla på nån film så somnade jag på golvet framför tv en..

Under två veckors tid hade mamma o pappa åkt fram och tillbaka mellan västerås och stockholm.. jag tog det aldrig så seriöst..
Jag ville vara med pojkisen och vännerna istället... den dan jag börja ta det någolunda seriöst var när jag var på väg på en fika med pojken jag hade då, mamma ringer blir sur över att jag går ut o roar mig när han ligger på sjukan och mår jätte jätte dåligt.

Klockan var halv 5 hör pappa skrika och gråta i telefon med någon annan "han är borta meis han är borta" tänker jag då. jag håller andan för att inte låta, försöker somna om igen, då pappa efter 10 min kommer in lägger en filt över mig och frågar "vill du med till västerås.. din morfar är borta"

Jag följde inte med då heller, räckte det inte med att jag inte hann säga hej då?! jag åkte inte med pappa då min morfar gett sig av.. Vill tacka A och Yasmine för att de fanns där för mig den dagen!


Cause everybody knows, that nobody really knows

 

Fick ju hem Abtronic idag hahah as bra har kollat på film o haft på den bye bye onödigt fett! hej hej mina gömda muskler!
hahah ni tror kanske inte på skiten? ni kanske tycker att jag är fet som behöver bställa en sån här grej... men jag är verkligen ingen gym-tjej eller nån tjej som orkar träna något alls.. så för att "hålla igång" okej kroppen iallfall så blir det nog super med denna apparat som jag har förälskat mig i :) 
Eftersom att jag skulle fått denna för en månad sen så fick jag två Abtronic + en jul skiva haha :) gulligt tvins.se eller com ?

I am what I am

Kollar på antoher gay sequel  ahahah as bra! vet att amir hade sitt lilla roliga när han kolla på det ;) eller aa det skulle jag ha om jag var amir :P
checkat in hemsidan de nämnde någonstans i början utav filmen? haha
snart kommer another lesbian movie eller? :P
nej nu ska det städas JUSSTE ahah trog och hämta ett pakit till mig idag, och det var min ABTRONIC as nice!

You gotta be smart enough to know when to change

Orkade inte blogga idag. sry
och nu kan jag inte sova.. så gick inpå rrronjas.blogg.se och såg hennes schema för veckan...

Din lördag... du räknar väl inte med Rita?!
för det är så att hon är min under den helgen :)
Ta med Nawal istället :)


MÅSTE SOOOVVVAAAA! <3

but your my get right when it's wrong

Jaaaaaa myskväll!! jätte mycket myys! ... eller? nee eller jo det var jätte mysigt, men blev lite för mkt folk bara.
men folk jag ändå tycker om en massa, det blev ett par filmer innan vi bestämmde oss för  "100 feet" , vi alla trode det skulle vara en kass film men utan slutet skulle filmen vertkligen varti dålig.
Massor med chips godis o cola hade, milad hade varit i iraq kom hem för några dar sen så skönt o få träffa han :)
Marko kom senarepå natten med 2 polare som mös här en stund. sen blev det massor med film + lees snarkningar, somnade nog vid halv 8 och är sjukt pigg nu :S :P
nu ska det städas massor med disk  att ta hand om,

      bjuderpå denna hahah munsår? finne? vetinte än men tandkräm hjälper tydligen mot det jag har :S:P haha

xoxo meiso

Skapar värme inom mig, vi ska vårda varje dag

Så nu har jag städat... eller nja bäddat sängen iallfall :) Ikväll ska det mysas! Yasmine Nerran och förhoppningsvis Ilaf kommer hit ikväll.
Jag har hittat en till favo serie.. GREEK! bra! skit bra serie faktiskt, men ännu inte på samma nivå som gossip OTH och DH. och OC för den delen.

Jag saknar Rita! det är nu EXAKT en vecka kvar tills att hon kommer !! kan vi få massor med pengar hitta en fet lägenhet i gamlastan och leva loppan?`och ha sommar lägenheten på gotland innanför muren? Flytta utomlands?

nej nu saknar jag yasmine och nerran o hoppas de kommer snart! ilaf är på väg fick jag redapå nyss, så en mysig flickis kväll ikväll. ni får höra mer utav mig senare <3

Jag ska sjunga dig ett löfte och jag vet att du förstår mig


Vet inte vem den (fula) ungen är här i videon, men låten är underbar!

it must be something more

Har myst hemma med Yasmine och Nerran nu fixar yasselito sig för att dra på en fika med pojkisen då ska jag o nerris mysii,
Satt uppe hela natten. Skrämde upp oss själva och prata om allt mellan himmel o jord kolla klart avsnitten utav gossip girl o one tree hill, och idag har vi kollat på the city hatar att nya avsnitt utav the hills inte kommit ut än.
jaja nu ska myyysssaaaaaa <3


We need to swallow all our pride

Nuu myser jag med Yasmine och Nergiz  vi har kollat på gossip girl o myyst, nu blir det ett sista avsnitt så får vi vänta tills nästa vecka.
xoxo meiso

När broarna inte syns till

Gratis sms

Klicka på länken ovan och gå med på gratissms.se .. varför?  Jo har ditt comviq tagit slut på mobilen så kan du logga in här och skicka sms hur lätt som helst. doit doit doit
du får 2 gratis sms varje dag men kan samla på dig sms-krediter genom att gå med i olika erbjudanden GRATIS!
haha gratis är bäst ! :P


Its true life will smile for you

Jo chocken lägger sig aldrig ner.

Jag kommer vara en utav de bästa! Jag kommer att vara den som köper den första kameran och lär dig hur man  använda den. Dra med dig till olika fotoutställningar, spela supermario kolla på svamp bob fyrkant.

Jag har nog aldrig förstått hur viktig en pappa kan vara förrens idag, visst har han alltid betytt mycket för mig och ibland har jag hatat han, men idag. Så känsliga vi är och så lätt för att hata har vi nog båda två, prata bakom ryggen om folk det kan vi också haha. pappapappapappa "Hatem brur" som yasmine brukar säga :)

Jag försöker att strida mot känslan Men den är rädd och den spelar ett spel nu

Det är inte lätt när det är svårt, gick ju inte sådär jätte bra att sova idag.

Rita är jätte jätte sjukt och har varit det ett tag säger hon, nu sitter hon äntligen hemma i homa och försöker bli frisk, blir hon inte frisk till nästa vecka? så vet jag inte vad jag tar mig till. kom hit ändå rito (A)

Ilaf var o mös hos mig igår, skönt att ha sällskap älskar sällskap, sällissjuk? ne vet inte.


Jag vet att det är svårt över telefon
När jag va dig nära, ville du därifrån
Jag vet att du har tänkt
Men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på
Men att stanna känns så rätt

Det regnade idag och det finns en mening med det

Hej hej hallåå
blev kvar hos linus vi dega o kolla tv hela kvällen.
Blev ingen skola eftersom att jag hade blodsprängda ögon och ont i halsen då ja vakna.
Så då lellis drog till jobbet åkte jag hem och decka haha

Idag är inte en vanlig dag... en dag som alltid kommer att vara speciell för mig, en dag jag aldrig kommer att glömma.
Jo visst fick jag reda på det lite (väldigt sent) för sent,
Visst blir jag besviken på de människor som egentligen borde sagt något för länge sen..
För det är en stor grej, och du är stark som tog det beslutet och jag är sjukt glad över ditt beslut.
även fast vi bor kanske 300 kr ifrån varann så tänekr jag finnas där, både för att jag tycker det är kul och för att det är min familj.
är fortfarande chockad. och vet inte om det borde skrivas ner här. menjagskablifasterinomnågonvecka...

Do you know what I am If you don't see my face no more

Ett bad på en timma, sjukt underbart! eran bloggare har inte gjort så mkt idag.
ska slänga på lite smink på ansiktet o dra mig hem till lellis,
 
                  

I've got no extraordinary cards in my hand

Deppa sjukt mkt efter rita... miss miss miss..
så tänkte fixa mig o dra hem till Linus, MEN DÅ SOMNAR JAG O VAKNA FÖR KANSKE 10 min..
men skönt vare, lite ångest nu bara, hur ska man kunna somn nu, skola imorrn ,...

I drive my friend to the station
it's the second day of June
Wearing white thin leather gloves
and a heady headache from last night
Now, you do the talking and I'll keep us on the road


miss you want to kiss you

Vad ska jag göra? så ensam som jag är... har nu kört iväg rita till bromma flygplats hon är nog framme om 5 min nu ...
Vår säng är jätte äcklig massor med chips o arab smuts men det tänker jag mysa med nu, haha :P
Vill inte skriva detta men gör det ändå, RITA KOMMER TILL STOCKHOLM IGEN OM EXAKT 13 DAR!
Bara för att jag skrev det nu så kommer det inte att hända. men måste jagåka dit o dra med henne hem igen så gör jag det!

Haft en underbar helg verkligen! idag har jag o rita inte gjort så mkt mer än dega, drog till tempo köpte lite grejer kom hem o fixa tacos, jätte mys!

       la bomba ritaa! <3

Broken dreams never heal

Slitna? jo ganska slitna är  vi nog,
Fredag var sjukt kul! och igår va sjukt kul men inte på samma sätt tycker rita, men då jag tycker att allt är sjukt kul ändå! :)
Jo vi tog bilder, men blev er bloggare meisa snygg på NÅN? NEJ!

       

vem ägde dansgolvet undrar ni nog nu? , meis o riitooo såklart

nu ska det mysas pussar,

We are young

Jaa skit kul hade vi igår, jag och mamma åkte och hämta rita ifrån bromma flygplats sedan hem för att stoppa i mat i rita och åka in till stan. vi blev lite för sena så sket i huset o drog dirr till Fellows och efter det Vanilla


hinner fan inte nu hörs imorrn pussar vi ska ut o spåra ikväll med . xoxo meiso

What you gonna do about it?


Jag drömmer om en framtid med dig

Skolan iår har nog inte börjat så bra. Jag försover mig o har mig.
Ikväll ska man ut och spåra! Rita kommer förhoppningsvis till stockholm ikväll, så ska visa bonden hur vi spårar i storstan :)


Jag drömmer om en framtid utan dig



Kan inte avslöja det nu tyvärr, men det kommer bli succe! :) Meis A & Linda T

Berätta för mig hur man bryter isen

God morgon?
hur kom jag upp ur sängen kl 7?!  konstigt. jaja nu sitter jag i köket och äter frullis (ris med gryta) hahahah med te :S
bra start på dagen haha,
så har jag såklart melissa på högsta! <3 hörs efter school

Allt värt att veta har du lärt mig Men du säger att jag inte står i skuld

Här kommer eran sämsta bloggare igen haha.
vakna vid 2 idag och drog till ikea med mamma köpte en massa saker. sen blev det film hemma hos linus där vi tjocka oss med chips cola o tuggummi :S haha
ja! o nu är jag hemma måste sova! skola imorrn :(
natti <3

Åh det var då som nu till sist och för alltid

Såhär dagen innan skola. slänger jag upp bra låtar, nej förlåt jag menar SJUKT bra låtar!

         

Every night we fall in a heap And you kiss me to sleep.

Katie Melua Katie Melua Katie Melua Katie Melua Katie Melua Katie Melua
   

Jag vet att väntan inte leder någonstans

Långa nätter... snart börjar skolan, då blir det inga fler "långa nätter ååh så långa nätter" igår drog jag in till stan för att fika med ilaf och hennes vänner, blev donken haha :P
Och som ni vet så har jag inte haft min mobil sen nyår, och ilaf har inte ville eller fredriks nr så vi chansa och åkte hem till de stod i porten ett tag tills några som bodde där kom :P
så överraska vi ville o fredrik, skönt o få mobilen igen.

efter det köpte vi en massa godis chips o cola och åkte hem till Ilaf. där jag fortfarande befinner mig.
Nu ska det blir frullis <3

Måste våga för att VINNA.

God morgon..  inte lika sjuk idag som igår, skönt det lönar sig med vitlök soppa alvedon ipren ska ni veta :)
ne nu skajag upp och äta en fet frullis <3

(inlägg 100)

You don't have to be beautiful to turn me on

"nu ska jag gå och fixa naglarna, det gör jag  en gång i månaden, ni tycker nog att jag är lite ytlig men skulle jag haft tid så skulle jag gjort det själv"

så sitter hon där och säger att det tar en och en halvtimma att fixa naglarna ! man bA DET ÄR OCKSÅ TID VÄL?! ELLER?!?!
sen har hon taglar som är en och en halvmeter långa tänk er alla bakterier i de där naglarna, hon har ju säkert inte tid med att tvätta händerna heller.. stackare!

ja ni vet nog vem jag pratar om? grisbella. tyckte om henne då hon bara SKREV men nu när hon har sitt "program" som är 3 min långt så blir man gaaalen.

And by protecting my heart truly, I got lost in the sounds

Börjar bli a littel bit orolig.
Yasmine o Nergiz är borta, ingen msn ingen facebook, och jag har inte hämtat min mobil ifrån Fredrik o Ville än så jag har ingens nr heller.
Så tjejor, om ni kanske ser detta ge mig en kommentar och skriv nr eller vart ni befinner er <3
jag ligger i sängen så som jag gjort ett tag nu. det ända jag gjort faktiskt, och pratat i tel med ellofe och lee.

ne nu kom mamma hem så hoppas på att hon köpt något gott. xoxo




Så du vill bo på Easy Street, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp

Idag firar vi 2 månader, jag startade bloggen 3 Nov 2008 :)
Jag vakna vid 3 idag då ilaf ringde mig, är så sjukt sjuk och har drömt en massa.
nu ska jag .... inte gör ett skit utan försöka bli frisk så man hinner göra något innan school, jag hade planer om att åka till gotland 5 Jan men är jag såhär sjuk så tycker jag det blir ganska så onödigt då jag ändå bara ska ligga i sängen och tråka.

All shall fade


The kind of love affair, Which every respectable building must keep as a legend


Men om du längtar hem nån dag Och saknar nått precis som jag Då leder vägen dit den ska

Är sjuk... hostar upp blod (känns som det men så är det inte)
Min nyårsafton... kan inte sluta säga,tänka och tycka att de tvar sjukt jävla underbart!!!!
det börja med att vi åker hem till Yasmines moster i liljeholmen där vi hade massor med påsar o väskor fyllda med kläder smink smycken etc, vi åker då ner till torget och handlar mat vi visste inte vad vi skulle göra för middag, men en sak jag var verkligen villa ha med var potatis :) så när jag plockar potatis ser jag robyn (en utav sveriges stora artist) så jag börja sjunga lite på hennes låt haha tror ni inte att hennes kille stod och plocka potatis vid mig då eller haha lite pinsamt och hoppas på att han inte hörde,

Iallfall det blev kyckling filé med potatis haha. åker hem börjar dricka vin och laga mat,
Ville och fredrik hade inget planerat som de flesta typ ingen visste vad den skulle göra. men då bad ja de åka till lilje för att efter att vi fixat oss och käkat skulle vi till linus och föra. 

Då var vi hos Linus. då jag inte visste att det skulle räcka med förerit hemma hos yasmines moster så fortsattes det hos linus underbart hade vi där så sjukt mysigt, där sitter vi och sjunger dansar (jag dansa bara) efter några cube och ganska så många vinglas så går 2 vinglas sönder, josef stötte på bordet och yasmine tappa ett, nee det kommer ett till vinglas ska ni få se.
Jag ska upp för att kissa, så jag ställer mig upp på sängen och ska gå förbi alla, då ligger yamsine på sängen jag tappar balansen gör 2008 as snyggaste volt ner för sängen med huvet före som mosa ett stort och fint vinglas "nu dör jag" tänkte jag hahahah

men nej där kommer Linus och bär upp mig kollar igenom skallen "oj meis kom så går vi till toaletten, örat ditt blöder"
MEN vad vore en lyckad fest utan allt detta? + att Nergiz la sig på golvet och stor böla, det är lixom ett MÅSTE allt detta SKA hända på en lyckad fest!

efter 11 någongång åker vi in till stan och oj vad fint det var vid djurgården? om det nu var där vi va hahah Fredrik hade skumpan som sprutades över oss alla cigarrerna var redo och oj vad det pussades!
när det gått cirkus 20 min utav det nya året tar vi en taxi, men vart vi ska visste vi inte, sen kände vi för huset haha det var där jag inte ville fira nyår men fy va kul det var! :D

ännu mer skumpa där och där tappade vi alla bort varann, yasmine drog först sen fredrik sen ville sen försvann nergiz och jag o lelle var kvar.
Så vi åkte hem utanför Huset ser vi Josef med en brud, han kommer fram till oss och säger "jag ska vidsare till grand hotel" och var hur lycklig som helst haha så vi lämna han med den söta flickisen och drog hem.

morgon...vid 10 kommer Josef hem då han plinga sönder dörren hah, vid 3 åker vi ner till torget för att äta på donken, Jag Nergiz Yasmine Josef och Linus, då fick jag reda på att nergiz hade sin garderobs lapp hos mig haha så ingen jacka för henne inatt. :P så blir det när man bara försvinner Nergiz :P




Nu har det blitt för mkt text och för lite bilder så bilder kommer i nästa inlägg nu måste jag bara vila huvet i en halvtimma <3

the first

Jag orkar inteeeeee! kommer ett inlägg om igår/idag sen :) MEN SJUKT UNDERBART!!!!

RSS 2.0