Den här känslan som Jag har är inte min

Kul! Här har man suttit och skrivit sjukt bra så trycker man på "Publicera" jo vad händer då tror ni? 
Allt försvinner!!
Så jag kortfattar allt nu, Förrigårn åkte vi till öster för att ta en fika på Alberts eftersom att Antonio från ön jobbade, Jag Ilaf och Rita fick en sjukt efterlängtad fika.
 Så igår blev jag, rita och lellis lite runda om fötterna när vi sen trode att royal var öppet eftersom att Lee hade sagt det! (det var stängt) så vi tillbringade nån timma eller kanske inte ens det? på max med tre sköna grabbs.

Rita är nu på stan hon har lunchat med en vän och är och köper nåt smycke till hennes armband, jag har städat efter henne här i rummet och väntar på att hon ska komma hem med mina cigg :)

  

Jag trodde att jag visste vad jag ville Men vad fan jag var så ung och dum och full då

Nu är hon här Rita skita är här, vet innte hur dagen ser ut riktigt.. in till stan? sitta hemma? dono get.   
  

You changed my life and all my goals



Jag saknar honom!!! Sa nyss hejdå till pappa han kom istället hem till mamma åt och fika en snabbis...
Pappa fyllde år den 24 jan och då köpte jag en present till han har glömt o ge han den under hela denna månad, så idag fick han den han blev så glad ! (det var en svart tvättkorg haha as snygg! eller jätte enkel men sjukt snygg ändå från design torget) :)
Jaja jag saknar honom redan och klarar inte av den sista blicken jag fick ifrån han *hund ögonen* OWWÄÄ dont leave me papa! (Drama queen) ahaha får bara hoppas på att han inte dör där borta. Ha det bäst Hatem! <3

You said you knew me well, and I had a familiar smell



Har inte träffat henne än... och hon blir nog större och större för varje dag och jag har inte hållt i henne än..
Men gud så jag saknar henne!! Helgen efter lovet funderar jag starkt på att åka dit, har du tid eller inte Lina det skiter jag i. Lämna Emilia hemma så tar jag henne! ahah

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till pappa han ringde och sa att han har en massa god saker hemma som MÅSTE ätas upp innan han reser! haha <3

I check my look in the mirror I wanna change my clothes, my hair, my face


Då kör vi Brago kex, vatten? och Beck (colan är slut owäää)

So were you here to comfort me or to comfort you?

Lellis Lellis Lellis Lellis Lellis Lellis
:)

Tacos till mellis och middag och night food. och frukos? haha igår gjorde intejag ett skit så sjukt skönt! taggar till inför denna vecka som ska spåras Hemma hos Matti och Lee och några sköna klubbar.
Pappa åker till iraq på Tisdag så funderar på att åka till honom nu så att han inte saknar sin dotter så sjukt mkt under månaden.. eller jag kommer sakna han.. :( OWÄÄ
Förlåt för att det har varit en torr blogg i ett par dar nu utan bilder och så.. men laddaren till kameran är hos pappa har en till här hemma men vet inte vart jag gömt den någonstans.
Nu ska jag kolla klart på Gilbert Grape en så sjukt bra film! min faviis!

Vill säga förlåt till alla vänner? Som tror att jag glömt de, sviker de osv.
Förlåt för att jag inte slänger iväg ett sms eller ringer eller överraskar med att dyka upp utanför dörren.. men jag har tyvärr hittat min aboslut bästa vän.. det är min SÄNG haha skulle verkligen kunan ligga här heeeeela veckan! bara resa mig upp då jag ska hämta mat ifrån köket..
Nej men helt seriöst förlåt! jag har en sån kärlek till alla mina vänner, men det vet de inte om än.


if you've never tried then you'll never know

Jätte fint väder ute !!
Igår blev det en massa mys hemma hos Linus. Film , godis, chips och cola!
Har bestämt mig för att inte gå ut... Bestämt? nej kan helt enkelt inte money money money problems! :P Så idag ska jag fetta mig med tacos.. utan Rita :( MEN HON KOMMER PÅ MÅNDAG! wohow
Ska nu ut på min första goda cigg idag, Lellis har inga goda cigg owäää . so long my friends. <3

But it broke, I mean it hatched on the ground

Har powernapat nu efter school, och för en stund sen så väckte Ellofe och Linus mig via telefon kul! jaja jag och rita hade sagt att vi bara skulle sussa i nån timma ändå.
Snart ska Nerran och Yasse ut på en promenad mot mig och då ska jag möta de på vägen, de har en del att reda ut och kanske kan jag hjälpa till ? :)
nu ska jag springa till WC en kissar på mig snart!!

All I wanna say is that They don't really care about us

Sovmornar är nog det bästa som finns, vakna lite för tidigt idag men hann äta, surfa, duscha och dega i sängen.
Frågade Rasim om han kunde hämta mig och det gjorde han sjukt skönt! sitter nu i klassrummet och gör ingenting, ska nog spela lite tretris nu. pusspuss

Om jag inte kommer ner - spill inga tårar för mig mer

Hej hej hallå, kan inte sova.. nej har inte ens försökt sitter i köket och äter det första bästa jag ser, är cp hungrig!
Idag har jag inte bara städat (fast det inte alls ser ut som att jag städat, men är så sjukt lätt o andas i det rummet nu, nu när allt damm är borta :P)  Jag åkte hem till Lellis o mös en stund också, nu måste jag försöka sova, funderar på om jag ska ta med mig Brago kexen in till rummet ett glas cola och sen sova, eller om jag borde börja ta hand om tänderna? Skita i godsakerna gå och borsta tänderna och sen sussa..
yehyeh godnatt gott folk

If we kiss there'll be no turning back it's a fact Troubles wait for us now

Man kan slicka på golvet i mitt rum nu, haha har storstädat här hemma eller iallfall i mitt rum, var inte igår man kunde se vad som låg under sängen och vad som inte, och lådan är nu fixad jätte skönt o kunna se vad som ligger i.
Rocky (kissen) har kissat i mammas rum vi vet ännu inte var, hon har torkat golvet ett x antal gånger hon vart så förbannad för att hon inte kunde vila utan att bli "förgiftad" så hon slängde ut han i balkongen i en timma, nu sprang han in i mitt rum och vill gosa.
Om ni verkligen har börjat röja i ett rum så tar det aldrig slut, 2 påsar fyllda med skit men ändå massa skit kvar??
Hittade en sjukt gammal dagbok som jag ska ligga o läsa nu : ) så hittade jag Brolle Jrs första skiva i min låda Rebellious Heart !! Så nu ska det läsas dagböcker och lyssnas på brolle .
 


When it´s dark outside, holding me down for delight

Försov mig imorse kasta på mig kläderna och sprang till skola.. haha ljudmedia!!! nej men det var inte lika kul idag som igår eftersom att programet inte vill samarbeta med mig riktigt. får se hur det funkar efter lovet.
Imorrn är det friluftsdag vissa ska åka till kungsberget andra ska dansa i tony irvings dansskola, bowla.. mm, skulle vara kul o dansa men hann tyvärr inte välja något och tänker inte bara dra dit som ett fån, så stannar nog hemma med mormor som är här på besök <3
Ska nu kolla klart Andra avenyn som börja lagga nu på slutet sen blir det mys med gädden

what are we supposed to do after all that we´ve been through

I lördags blev det utång Royal, inte den bästa utgången dock. skönt o komma ut iallfall och inte sitta hemma och kolla på notebook om o om igen.
Lee Jonte och Linus mådde bra iallfall sen fick man träffa Lees kusin ifrån Skåne trevlig tjej jätte söt också :)
Efter att ha varit ute och dansat? :P och umgåtts så drar vi till lellis för värme? haha sen åkte vi hem jag och Yasmine satt uppe ett par timmar kunde inte sluta prata <3.
Söndag sovs det en hel del haha, och nu är det måndag skoldan va sådär, hade kul under Ljudmedian och ser fram emot den imorrn på morron påriktigt ! haha

Idag var det premiär för Drama Serien 183 Dagar. Handlar om deltagarna i en dokusåpa Hus1 livet innan och livet efter själva dokusåpan
.


Well they been so long on lonely street They ain't even gonna look back

godmorgon gott folk, igår blev det mys för hela slanten (bokstavligt talat) hemma hos lee kollade på film och mös, Kollade på the ring va ett bra tag sen, och den andra filmen vi kolla på vill jag inte ens prataom så vidrig, kan kolla upp titeln på filmen sen.

Idag blir det utgång ska nog till royal sjukt bra ställe, Innan dess ska jag träffa Ilaf och hennes boy helt sjukt ahha är han inte bra nog Ilaf så skjuter jag tillbaka honom till gbg.

Ligger och drar mig i sängen fortfarande funderar på att gå upp och fixa en fet frulle... mumsii


Sometimes we'll sigh sometimes we'll cry and we'll know why

   
Måste lyssnas! det tråkiga är nog att brolle låter så himla mycket finare sorry buddy! :P
nu går det inte att slta lyssna på all sån musik, love it! och nu kommer det bli ett jävla massa tjat om elvis igen från min sida :P

gotta leave this situation coz all my tears have run dry



           

Egentligen får man inte ta bilder.. men jag ÄLSKAR honom kunde inte låta bli(inte så bra dock), så tog chansen då vi till slut ställde oss upp och dansa till det underbara 50talet... sen så går det inte att förklara hur sjukt jävla bra det var.
Tack till regissören Pontus Ströbaek! sjukt bra kille!
Brolle... vad gör du med Elin Lanto?!?! hon har färgat håret rött och sminkar sig lik blek?.. vad är det som är fint med

henne? inget!!

If you knew, peggy sue Then you know why I feel blue Without peggy, my peggy sue

GAH! så sjukt braaaa tacka amir för det!! immorrn flyger bilder upp <3

Soon you will know know about all that, sorry

Aa snart åker vi.. det blir mingel innan musikalen jag har satti på mig kläderna men är fortfarande osäker, AMIR VAD HAR DU DRAGIT MIG IN PÅ? jaja jag är hel svart ser ut som ett emo. helt ok väl. wish me luck

Den här stunden e i resten av mitt liv Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

För några veckor sedan fick jag ett samtal hem, det var Amir (envän).. "jag har fått hem två biljetter till en musikal och i den musikalen är brolle jr huvudpersonen" (kommer inte ihåg exakt vad han sa men nåt sånt)  :O  är inte Amir bäst ! som kommer ihåg att brolle är min babe! så idag är det premiär för The Buddy Holly Musical Aldrig varit på en musikal tidigare men blir nog fler musikaler efter denna.. eller? we will se.



Vad ska man ha på sig på en premiär? jätte jobbigt.. får fråga Amir sen han vet väl? :P <3

Even if it leads nowhere Or would it be a waste?

Hej er bästa bloggare är tillbaka .. eller?

            

I am the rain that's coming down on you

       

tänka slänga upp några gamla låtar som påminde lite om de gamlagoda tiderna.. men sket sig här är de jag orka slänga upp bye bye nu ska nerran o meisi snart sova.. eller ?..

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Oj vad har hänt? jo jag har inte orkat skriva så blir jag så upptagen när rita kommer upp till stockholm.
I helgen har vi vart ute och spårat, blev kanske för spårat? haha var först på huset i kanske nån halvtimma bara, sen körde vi på royal garden, fint o skönt stället.
blev så både fredag och lördag. tacka sällskapet vill jag också göra :)  för många för att write down. kameran var med i helgen men den dök aldrig upp under kvällen utan när man var på väg hem hoppat av bussen och ska gå det är där den dyker upp :P kanske slänger upp nån sen.

Now that you're sleeping by my side I can reveal what I've been hiding

Joo det blev middag hemma hos joel tacoos jätte gott mumsi mumsii sen blev det lite mys irritation oplanering osv.. men men till slut drog jag o lellis då vi hade tänkt fika men tappa då lusten, så åkte skilda vägariii.
nu har jag och rocky surfat lite läst bloggar facebookat och msn at. här ser ni rocky chatta med nån :P


It doesn't even matter how hard you try keep that in mind

hej hej hallå! har haft två mys dar igår drog vi till söder och drack gott (billigt) haha satt på tiffanys med några vänner, yasmine nerran lee goffe poppe och christian jag och lee var kanske inte så sociala igår då vi hade en massa o prata om , senare på kvällen kom rita och julius ifrån ön jätteee myyys :)
fötterna blev en aning runda då vi drog ifrån tiffanys, blev ingen sen ons och för första gången på länge somna jag vid 1 tiden sjukt skönt.
och förrifrån blev det mys med lellis.
nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att joel dör så jag kan få rito för mi själv! (6) :P
   
kollar gamla klipp, första gången jag cykla utan att hålla i, det andra klippet då jasmine försökte "bota" amir hahaha

Oh lord don't let it fall Keep my brother safe from harm

 
Moneybrother

No matter what you´ll never take that from me

Jo helgen tillbringades ju på ön, efter en super skön fredag så mös vi hela lördagen mös hos ronjis med macaroner och falukörv hämta rita ifrån maxi o hanla åkte hem fixa tacos tjocka oss och fixade oss vi hann alla sova nån timma också.
rita  var jätte tråkig i lördags ville inte ut till hamnplan o spåra hon ville bara se fotboll, så vi åkte o kolla fotboll, träffa på jennifer : ) sen kom alex o tråka med oss. Efter att gute spelat så drog jag ville och fredrik hem till fredrik för attde ville käka innan derast match och jag ville ha chips mumsii :) vid 02 åkte vi till sävehallen där de skulle värma upp och jag o hannes stod o snacka om allt mellan himmel o jort, såg lellis och josef spela :) sen vare tid för de "rosa laget" där de mysiga killarna spela, jag var deras fotograf under matchen också bra spelat grabbs.

folket som hade varit på hamnplan kom senare, vid 05 drar vi till den andra hallen där ronja spela bra spelat ronjis!!
då vi kände att vi dygnat klart ville rita hem så efter många om o men körde samuel oss hem till ronja där jag alex rita och abudi mös o däcka.

"nej nej klart jag kommer orka ta mig upp om några timmar för att sen åka till stenkumla o hämta min resväska och sen in till stan igen för att ta båten" tänkte jag innan jag la mig i sängen med 2 jätte mysiga flickor.

JAG VAKNA 15.00! och båten åkte 16.00 hur fan ska man hinna till stenkumla häta gråjerna och tillbaka igen? vad vore man utan Dino?? JÄTTE MYCKET TACK!! körde mig till stenkumla och tillbaka och jag hann precis! :)


   

the crew på båten trötta och äckliga .. iallfall jag :P
    

Och varje bil förde med sig löftet om att allt var möjligt någonstans längs med

Jag är så sjukt trött! kom hem för nån tim sen resan va myyys skönt gäng skönt gäng.
... nu tog det stop huvet orkar inge mer haha mååste sova imorrn är det schoolie schoolie hoppas på att Rasim kommer och hämtar mig orkar inte med den där bussen tidigt på morron..  berättar mer om wisby och dessa fotbollsmatcher <3 xoxo tired meisoo

    haha


RSS 2.0