What you want from me is life, not a stupid poem



ilaf har tagit bort sin tandställning! så ni fick en bild på hennes tänder också :)

hinner inte lägga upp fler bilder nu mössan ska på pch jag ska på bussen snart. pusspuss


förlåt.

I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity

Modevisningen gick så sjukt bra! kastar upp bilder eller nåt klip när jag själv får tag på de.
cp kul var det! och alla människor och de andra 19 modeller va underbara!
efter modevisningen så var man helt slut ingen mat på hela dan förutom en macka stress i 6 timmar hög musik i 3859 timmar så huvudvärken ifrån fredagn är lixom ännu inte bortaså efter att ha mött upp maria och matilda och lindas vänner så drog jag till pappsii som som turvar var vaken så vi tog en natt fika i köket med massor utav skvaller.
lördagen däremot blev helt galen! tacka Somar och christian för den kvällen och alla flickor och alla fina pojkar OCH skådis killen? ;);)
söndag var jag död!

I måndags var det skola efter det drog jag och jasmine till söder för att sätta oss på "Strand" i hornstull och ta en fika med Lellis, då vi suttit där ett tag blev det lite kallt så vi gick för att träffa Ville och Fredrik.
pojkarna var hungriga så nån gata ifrån var det en liten restaurang vi satte oss på och tog varsinn öl.. och sen cider.. och en till osv? haha
gatan bakom rest. låg det en krog gick in dit och fortsatte mys kvällen en stund där.
Så måste vi tacka joel för att han körde mig och jasmine hem och fick motorstopp efter det haha.
igår tillbringades dagen i hornstull igen Fredrik fick bli min modell då vi gick runt vattnet och fota. sen blev det en iskall cp god öl på "Strand" sen häng hemma hos ville o fred.
 
nu vill jag inte ens läsa det jag skrivit och ni som läst det är nog lite förvirrade då jag har glömt hur man skriver bra haha.
nu ska jag se vad jag ska ha på mig imorrn då vi har mösspåtagning.


förlåt.

What you want from me is life, not a stupid poem

En till jobbig natt då men är nu uppe för att börja dagen hos frisören då hon ska noppa mig (har glömt hur man noppar sig själv så det får andra proffs göra) sen kommer rita ifrån gotland nu om två timmar men hon får inte följa med nu på en gång utan hon får hitta någon vän som hon kan sällskapa med. så nu ska jag inte sitta här och skriva nå mer, nu ska kläderna på så jag hinner till frisörskan.



förlåt.


I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity

Det får ta sin tid, jag ber inte om att må bra jag ber om att du förlåter mig för du kunde haft det finaste livet någonsin ´för jag vet att jag skulle vara en utav de bästa, satte på tv en nyss, gissa vad jag såg. En reklam om bebis mat...
allt påminner om dig. Jag känner hat för en person jag också bryr mig om och så kan jag känna det för vänner jag älskar för att de aldrig förstått men som jag skrivit i nåt inlägg tidigare, "ingen kommer att förstå" vare sig de går igenom det eller inte... orkar inte hata nå mer.


Idag gick provet sådär. och nu kom jag hem ifrån att ha testat kläder som jag ska ha på mig på modevisningen imorgon i stockholms modecenter i nacka med 3 olika märken det jag ska ha på mig vet jga inte vad det heter men Ed Hardy är ett utav de märken som kommer att visas, inte alls kläder jag skulle vilja hänga upp i garderoben men kul o få testa på catwalk :) om ni nu får för er att komma förbi och titta på så finns det mer information på hemsidan www.HariGenius.se efterfest på grodan om ni imorrn inte vet var ni vill parta någonstans.

nu ska det duschas för imorrn tillbringas hela dagen på plats.



förlåt.


What you want from me is life, not a stupid poem

Har inte haft tid och fixa ihop mig själv, nu har ju mamma opererat sina tänder igen då den största operationen har gjort nu för nån dag sen.
Nu är det inte bara mig själv jag ska ta hand om utan mamma också...
Darför tog jag mig hem till Ilaf med Miso igår för att fortsätta må lika bra som jag gjorde just igår.
påvägen hem blev det en promenad med amir och jasmine kom hem igen efter det och så börja skiten igen.

Allt jag ser och hör handlar om just det, vad ska jag ta mig till? då jag blir påminnd bara jag sätter på tven bara jag går ut ur dörren då jag vill ha en mysig konversation med någon, ALLT påminner om... dig.

Idag har jag prov, ekonomi prov, men jag tänker dra ändå! vill inte sitta med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv nu inte, det har jag mina nätter till! så ska nu röra på fläsket och hoppa in i duschen.  


förlåt.


I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity" 



7 dar nu. den här tiden för sju dar sen. Aj! 
Jag var inte ensam det var andra flickor där, jag hade tänkt mig att alla som gått igenom det förstår mig, men efter att ha sett de olika reaktionerna den dagen så förstår jag att ingen någonsin kommer att förstå.
Då jag alltid ska klara mig själv så försökte jag denna gång med, jag släppte inte in någon på riktigt.


"kan du börja blogga ingen sa en vän för en dag sen" darför skriver jag nu, och darför försvann mina ord för nu förstod jag varför jag inte bloggat under en vecka... jag orkar inte tänka på det, jag orkar inte prata om det, för då ser ni mig där liten som jag verkligen är och tycker synd om mig, jag tackar en nära vän som lät mig tycka synd om mig själv lät mig ligga där och vara liten och bara se det själv, hon såg på mig som hon gjort i alla dessa år. tack! verkligen tack!


Blir så arg för att jag aldrig kan få ut det.. arg för att ni måste se mig gråta slita av mig hår kläder och klättra på väggar för att  förstå ungefär hur jobbigt det är . ågenst!det är inte ångest över att jag inte köpte de sista par skorna i affären, de kommer till våren igen väl.. nej det här är ångest ... över att jag gjort ett "val" ? om det ens var så.. över att jag tog bort hon som var en del utav mig jag hade ju henne jag ville lukta och sussa vid henne jag ville stå på ett berg och lyfta upp henne med mina bara händer och visa henna för världen, jag ville se ett skratt ett leende jag ville höra henne gråta då jag ligger som skönast i min säng, som musik i mina öron. jag ville sjunga för henne.. så jag sjöng för henne, jag ville läsa för henne... så jag läste för henne..


förlåt.


I'm writing you a letter This is to my unborn child Want to let you know I love you!!!!




jag vet inget än, så vi får se imorrn på morgon..
Var på promenad med linus, skönt väder för en promenad nu på kvällen då det är vindstilla in dah hood...
nu ska det duschas och sova? <3

Tell me you love me, and come back and haunt me,

11 april

    kolla näsan! haha
   
Grillad kebab!                      Dolma!

Maten kanske ser jätte äcklig ut och den som tycker det är bjuden hem till mig om nån vecka då den ska få smaka på maten dens mamma inte visste existerade.
och så kanske ni undrar hur fan man kan grilla på balkongen haha, det är det mysigaste man någonsinn kan göra. kom hit o testa nån dag gott folk .

Nu ska det städas. har ett sjukt äckligt rum just nu, så bäst om jag börjar städa nu innan jag blir trött igen. <3

What you want from me is life, not a stupid poem

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity" 


Grattis till mig i efterskott! hade en UNDERBAR födelsedag igår :) vet inte om jag nämnde det i förra inlägget men jag hatar o fylla år , så igår sa jag till mor att allt vi gör idag gör vi bara för att, en vanliga dag med super god tårta bara :)
och så blev det, grillning och massor med cp god mat! och gott sällskap!!!
och vi hade tur med vädret!! :)
så tack alla som gratta!!! <3

Idag var det sjukt fint väder igen och då jag aldrig har ork nu för tiden inte fixade mig i god tid, men kusin och jag sågs i gamla stan vid 4 och åt glass vid vattnet, då vi rörde oss hem vid 6-7 tiden började det bli lite kyligt för två sommrigt klädda människor.
nu är jag hemma och tänker inte röra på mig inte ens för att svara i telefonen som ligger i köket, :)
har ett stort beslut o fatta. så ska nu kolla one tree hill o mysa by my self. <3

And my intention was not to hurt you but I guess that’s what I did,

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity" 


Hej gott folk, går inte att sitta vid datorn när det är sånt sjukt fint väder.
när mamma är hemma så brukar jag vänta tills att hon vaknar så att jag inte behöver fixa frukost haha så imorse fick hon för sig att ta nån lång sovmorgon till halv 12, brukar aldrig hända så jag vände o vred i sängen i kanske nån timma.
Vet inte varför men i den här familjen har det blivit så att man är rädd för att slänga saker och istället sprar på skiten, så när sommarn drar iväg och hösten börjar bli för kall så börjas det, "den här resväskan är fin men vi behöver den inte alls vi slänger den på balkongen" tänker vi då.
så de här krukorna alla familjer äger men egentligen inten behöver de slänger vi ut på ballen de med köper in en ny lampa till ett sovrum ja då vill man inte slänga iväg lampan man haft i rummet i snart 30 år hahaa. joo iallfall så idag har vi rensat balkongen så välkommen solen här ska det mysas på ballen!

så skulle vi storstäda hela lägenheten, men orken fanns inte för att fortsätta, så ni kanske undrar hur det ser ut nu? inte ok kan jag säga haha.

imorrn blir en tjock flicka 19 år och det är jag har alltid hatat att fylla år :S konstigt men jag vet inte varför bara är så i hate it!
så eftersom att det är så fint vänder så tänkte jag att vi kunde glömma att jag fylelr år bjuda hit vänner till familjen och grilla bara för sällskapets skull inte för mig :) får se om hormonerna inte ändrar på sig tils imorrn hahaha.

And now I think I wanna get back on that track If I only could relax in this confusion

Godmorgon? nej men det går inte att slita sig ifrån sängen sover för det mesta. måste nu iväg till pizzerian här borta för att köpa mig lite mat spyr snart efter alla dessa mackor med nutella eller smör.
Ikväll blir det party i älvsjö med Danne Chris och Tom de andra som kommer att medverka vet jag inte we will see.
Nu ska mjukisarna och skorna på, mat mat mat väntar mig!

the silent scream

The silent scream....
har ni sett hur allt går till på riktigt? sitt en hel dag vid youtube och sök o kolla. har nu 6 dar på mig...
det hjälper inte med att ni får säga det ni vill.. det är inte ni som går igenom detta, inte ni som blir mördarn..
beslutångesten tar kål på mig. varför jag nu skriver dessa rader är för att jag har fått alla organ i halsen och velat spy allt för många gånger då jag kollat på alla dessa klipp. SÄG INTE "JAG FÖRSTÅR" TILL MIG EN ÄNDA GÅNG TILL! inte nån utav er.


Sometimes I try sometimes I don't Sometimes the way I feel inside is gonna show

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity" 


trött trött trött trött trött trött!
ska nu bege mig in till stan för att köpa smink det är för soligt ute för att gå runt med min för bruna foundation :)
sen vet jag inte riktigt hur dagen ser ut, danne är hos syster i örby så kanske går dit om ingen kommer in till staniii.
nu ska det knytas skor <3



Emilia :)

But still you lived inside of me So tell me how is that

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity"



Ditt barn är nu inte ett embryo längre utan ett foster.


Danne fick det tråkiga jobbet idag o vänta, men tack för att du tog din tid bästis<3
Jo idag fick man reda på att man räknat helt fel hela tiden här trode man att det var v7+3 när det egentligen är v10+0.
blev donken idag var ett tag sen man fyllekäka eller satt på donken i slussen och njöt utav kyckling bitarna.
Så mös vi en stund vid solen också.

Nu väntar jag på att danne ska komma hem ifrån träningen så att man akn gå på långis promenad, men först ska det sussas lite.

måste också säga att det är riktigt tomt nu efter att bror o gänget åkte hem i förmiddags. miss you want to kiss you men snart ses vi igen ! <3

 
moster med Emilia

Did I say that I loathe you? Did I say that I want to Leave it all behind?





I think I have a problem I think I think too much.

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity"


I fredags så kom ju bror med Lina och Emilia, gud så fin hon är! hon är fortfarande jätte liten lika liten som ett sött hallongodis.
I fredags kom de vid 7 så det blev bara mys hemma med allas lilla Emilia :) igår lördag var det så sjukt fint väder så Jag och den lilla nya familjen åkte in till stan Gick runt djurgårn satt vid vattnet och njöt utav det underbara vädret.
Igår kom moster ifrån eskilstuna och överraskade oss då vi inte visste att hon skulle komma, blev ännu mer mys.
Vädret idag är långt ifrån mys, så hoppas på att vi stannar hemma, we will see..
frullis snart väntar på pannkakorna !! <3


Emilia

Det spelar ingen roll om Du håller mig hårt Ingen kommer att minnas om 100 år


RSS 2.0