we are the world!

inte så konstigt att jag är tillbaka just nu väl?

var hemma hos ritas morbror för att fira lill kusinen som fyller 4 idag.. hade det jätte trevligt drack gott och åt gott.. abudi kör hem sinfar kommer tillbaka för att hämta mig rita och ronja...
ritas pappa ringer abudi svarar och går ut jag packar ihop mina prylar går ut för att säga hejdå till alla rita säger "Michael Jackson är död" chockad förstår ingenting säger nej ett par gånger .. FÖRSTÅR NI?! hur reagerar man egentligen? hur ska man reagera när man är uppväxt med honom uppväxt med alla hans låtar då vi spelade en massa utav hans musik på våra arabfester nya i sverige och lyckliga!

jag sitter iallfall nu hemma hos ronja på soffan ronja o abudi har gått o lagt sig rita drog ut till hamnplans invigningsfest.. och här sitter jag o kollar på CNN live ifrån LA ,, jag önskar ändå att det vore skit snack men ska vi alla vara ärliga mot oss själva så är det nog inte så.. imorgon får vi allafall reda på hela sanningen hjärttillstånd? förgiftning? uttorkning? 

MJ är död.... 50 år gammal och popens KUNG! vila i frid

beat it ..

"i love you i realy do" säger MJ framför alla sina fans, kl är kvart över 2 jag ska upp 9 och åka hem till landet för att börja min första arbetsdag..

<3


lovelovelove, i´m in miami bitch!

oj gud så många läsare jag har jag säger förlåt till alla er (4 pers) för att jag är så dålig på att uppdatera. :P
men kan säga såhär att jag tänker börja blogga igen när jag får min egna burk rätt så jobbigt o leta reda på folks datorer för att blogga.
men kan bli så att jag får kli i fingrarna och börjar blogga igen om bara några dar.
Men just idag är jag så sjukt kär och känner för att dela med mig utav kärleken men det går ju inteför att ni inte är här med mi.
jag är iallafall på gotland tog flyget imorse redan vid 9, har solat o läst min bok! OCH JAG ÄR SÅ KÄR! som sagt jag kan börja blogga redan om några tim/dar men då slänger jag nogi nte upp bilder på mig ska bli redigt brun innan jag dyker upp på bild :P ni får ha det så sjukt jävla cp bra! så hörs vi <3


090605

För jag har tagit studenten! fyfan vad jag är bra!

RSS 2.0