SO WHAT IM STILL A ROCKSTAR!

Inte rattvist att jag skiter i o blogga nar ni mina fina underbara vackra wounderfula! lasare vantar pa mer mer o mer!

sa julafton var annorlunda! igors lilla lya ar liten for 8 personer sa vi fick sitta pa stolar och ata cp god mat som igor gjort! det var inget julbord tyvarr "julbord ar simple food fucking cheap ass food this is what we are going to eat meis!"
sa .. aa blev inte julbord! :P men massa god mat och jag gjprde min egna chocklad till folket och mina knack var valdigt uppskattade! efter att ha druckigt massor av vin till mat och tarta och godis sa drog alla gamlingar = derik men kvar var jag igor och raphael, sa vi drog ut och korde hart pa dansgolvet, det var en jatte stor klubb och den kvallen var det rnb inte simpel rnb som back home in stockholm, this was awsome! :) efter all dans drog vi och at kina . och hemma var vi igen pa morgonen,
trode jag skulle grina pa kvallen efter julafton for att jag inte hade mina slaktingar i narheten eller att det inte fanns prinskor eller janssons osv, men icke kom hem full somna full o gla! vakna inte bakis overhuvudtaget..
so it was great!
vad har vi gjort dagarna efter julafton.. hmm vi atit! haha kollade pa lagenheter igar faktiskt, vi star pa forsta plats till dessa tre lagenheterna, och pa tis nasta vecka skriver vi pa kontraktet ! awsome!
behover dock mala hela javla lyan for att manniskorna som bodde dar innan gillade rosa ?!?!?! :S
anyway ser jag mycket fram emot.

vad hande idag och vad hander idag undrar ni ?
joo jag vakna vid 12.00 da igor sjalv lag i sangen hor jag honom saga "meis vakna du har sovit for lange stig upp!" man ba :S fuck you vill jag sova 11 timmar sa lat mig fucking sova i 11 timmar!
men jag gick upp iallfall av irritation! :P sa jag gick up at chocklad o chips som lag framme drack vatten kramade om kissen rocky hoppade in i duschen gick ut ur duschen torkade haret satte pa mig smutsiga klader och gick ut for att jag vill se om jag kan hitta ngt fint till imorrn, kanneri nte for att kla upp mig bara ha nagot nytt lixpm.

anyway drog till 2hand affarer love them!!! och drog till h&m for att jag saknar sverige lite :P men fy vad alla klader ser ut! inget fint nar det ar rea overrallt. ser bara smutigt ut.. usch. ne sen drog jag hem efter att ha gatt hela stan i 4 timmar :P

nu ar jag hemma och hungrig kom hem med tva trojor btw. jatte fina bada kosta 3 euro bILLIIGGT!

NU SKA JAG MYSA
X

och du stod givakt med din rygg rak och tog fyrahundra slag

In the house of rhemrev/altaie...

klockan ar 20.01 jag ska snart ut igen for att kopa ingredienser till min knack som jag ska gora ikvall.
min bild utav en mysig julmiddag med julmat imorgon ar helt borta. igor har sina egna planer.. dislike

men nu for bara 20 minuter sedan borjade jag acceptera det.. men vi pratar inte med varandra.

kanske darfor jag borja smalta det lite och forsoker sluta tanka pa det.
..nu pussades vi.. men jag gillade det inte JAG AR SURIIS! men jag ska gora mina javla knäck iallfall!
vi fick brev hem idag om vara 3 lagenheter som vi ska kolla pa den 29 dec. awsome!!! och det ar bara huset framfor oss nu men storre!

tillbaka till sura meis.. jag grat utav iska for bara nan timma sen da vi kom hem ifran storhandeln!.. jag var sa arg for att jag inte fick som jag ville.. sa arg att jag ville lamna han och aka hem till stockholm..
men dar hade du otur ilaf vet att du tankte YES! va arg meis va ledsen och kom hem! haha
men det gick over nu.. onska mig lycka till nasta gang! haha

Rocky leker med sitt godis.. han lar sig aldrig hyffs med en sadan mamma som mig! X


Allt jag ville säga glömde jag ikväll

Daligare uppdatering finn inte!
sorry jag har gjort en massa skoj dessa dagar. gatt ut o handlat sjalv i marknaden, varit pa casino klubbat atit gott med pojkvan lart mig ata fin ost (tar sjalvklart den som smakar hushollsost) haha men for att det inte ska bli en massa text sa borjar jag ifran idag!

Jag sitter och skypar med ilaf hon visar vad hon ska ha pa sig pa nyar och jag gillar det! igor vakna precis, och vi maste till marknaden om det ens kommer att bli av, vi bada sitter vid varsin dator och dor utav hunger.. da undrar ni varfor vi inte drar ut till marknaden , vi ar for lata!

nu ska jag fixa mig.. eller satta upp haret och hitta rena klader, for nu ska det stor handlas mitt samal med ilaf och aleks ar nu over sa nu fan ska vi ta vara feta arslen och handla. den 24 dec har vi middag hemma hos oss! xx

so what if i told you that it was all a lie

Hey hey hey!
Idag blev jag klar med mitt engelska CV blev hur bra som helst inte ens mitt svenska cv ar sa bra!
igor hade lamnat sin bil dar vi bor och da det borjar kosta efterhelgen sa var han tvungen att vakna valdigt tidigt och kora den till mormor som bor pa andra sidan stan.
Sa jag fick egentid och fixade mitt cv i lugn och ro sedan vid 2 akte jag till mormor och myste.

Eftersom att vi idag fick reda pa att jagmaste skriva in mig har i holland och fa siffror som ger mig mojlighet att soka jobb sa har jag nu cirkus 3 veckors tid att lara mig hollandska och ha tid for mina hobbys.
sa vi drog och kopte en mini lexikon och en en kurs bok som lar mig allt jag behover.

awsome! jag ar taggad till tusen! och sa ska jag borja sy! sa vi gick till sy-affaren och kollade runt valdigt bra hjalp fick vi, bredvid den affaren finns en second hand affar, jag gick in kollade en liten stund och tog tag i igor och sa jag maste harifran,
Skulle jag stannat i 5 sekunder till sa lovar jag er allihop! att affaren skulle vara tom och jag skulle inte lata de stanga! haha saaa saa fina klader och tights!! o skor och vaskor och jackor och byxor och trojor och hattar och allt!

anyway, igors moster (min favorit) kom pa besok da hon en gang i tiden var larare och larde ut hollandksa sa idag hade jag min forsta lektion med henne . vi drog sen till bazar min och igors favo rest, da vi fragade efter jobb och hon svarade "om du bara visar dig for manegerna sa har du jobbet" da vi pratade en langre tid med henne fick jag och igor kanslan av att detta jobb ar mitt sa fort jag fatt mina hollandska siffror.

X

you never knew, love life

Jag borjar fran och med idag! jag har borjat min resa. lang eller kort det ser vi med tiden. x

RSS 2.0