När Jag blir grå När Jag faller Orkar Du för 2?


But in the end everyone ends up alone Losing her, the only one who's ever known

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity"

Kul! har fått reda på att det inte alls är lov nästa vecka utan då är det en skol vecka och efter de 3 ynka dar är det lov? hur tänkte de då egentligen?
Så göteborg resan som jag var/är så sjukt taggad på får man glömma. tyvärr...

Såg på sista avsnittet utav 183 dagar idag, kan tyvärr inte säga att den var sjukt bra men det jag kan säga är att den var mycket bra! verkligen. den får 7 (M) utav 10 möjliga :)





Lost and insecure, you found me, you found me

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity"


arg för att det kan uppkomma sådanna missförstånd.
arg för att jag har varit så okunnig.
arg för att inte alls många förstår.

Jag hade en vän, när hon då berättade om beslutsångesten hon hade om just detta så fanns jag där för henne som ingen finns för mig idag. vart har personer som mig tagit vägen?

Nu ska jag äta upp resterna ifrån igår och laga till ngt riktigt smaskigt. vet inte hur dagen ser ut än, det beror ju på illamåendet och orken

min baba kommer hem imorrn i´m so happy happy happy! så slipper jag den här lyan ett tag och åker till hans o myser, det också om orken finns då.


Gammal bild på mig yasse o bimme. goa tider.

cause we hate what you do and we hate your whole crew

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity"

Det är så det ska bli! Drar jag ut på det kommer jag att bli allt räddare för varje timma/dag/vecka...
Men jag är så rädd för smärtan, ångesten, lättnaden och er människor. Som inte kommer kunna förstå hur man mår.
Det här är något jag har velat ett bra tag det har varit en dröm för jag vet att jag skulle vara en utav de bästa.
Men det är så det ska bli, och jag måste bara våga vara lika stark som jag varit innan.

Bilr inge bio orkar verkligen inte stå framför spegeln och dela upp mitt hår för att platta det. orkar inte sätta på mig bh fy vad jag hatar de! orkar inte välja kläder rädd för att må dåligt om jag rör mig för mkt. så Danne får dra på bio med Anki utan mig, och jag får ännu en dag hemma med massor utav god mat.

Måste berätta om min kycklingröra vilken SUCCÉ!  så är cp mätt nu och nu kom mamma hem då hon har kebab i bröd till mig med sig haha den ska icke kastas för att jag är mätt nej den ska ner den med! haha. call me fat i don't care.

xoxo m meisone

It was long ago and far away but it never disappears Hold on to myself and don’t look back

"What you want from me is life, not a stupid poem
I'm sorry for doing what I know I'll regret for all eternity"

"har en hjärna med mänskliga proportioner, ögon, öron, mun, njurar, lever, en kroppspulsåder och ett hjärta som pumpar blod som det själv producerat. 100 00 nervceller bildas varje minut"


hade det super mysigt hemma hos mormor. vi gick ut o åt vi städa vi packa ner allt det sista vi kolla tv och allt det man gör med mormor. idag ska man ställa fram klockan en timma så denna dag kommer att gå riktigt fort, blir nog bio med danne eller så. pusspuss

There will never be two things that go together better

God morgon, här sitter tjejen som sover 12 timmar om dan haha,
jag har hittat svaret och jag hade rätt Ola Salo är bisexuell.

I en tidigare intervju lär du sagt att "homosexuella skulle vara bättre pappor än heterosexuella"?
- Nä, så sa jag aldrig. Däremot tror jag öppna, fördomsfria och kärleksfulla människor är bättre föräldrar än trångsynta, fördomsfulla och rädda människor. Oavsett läggning.

Vilken är din sexuella läggning?
- Jag har varit kär i båda sorter. Så bi passar väl bäst.

Så nu behöver jag inte gå runt o älta på det nå mer. nu snart ska jag hoppa in i duschen för att göra mig fin för mormor, sista gången jag besöker Västerås, ska packa ner de små sakerna de här dagarna så mkt prat o många minnen ifrån morfar kommer nog dyka upp.
 Nu ska det duschas och fixas.

-Is my posture OK? -Am I straight or gay? Let your body decide where you want to go

Hejsi bloggi! Jag har tagit ledigt ifrån praktiken denna vecka blir nog lite för mkt med det och allt man har att tänka på i huvet.
Så eftersom att jag är ledig så ska jag ta två dar och åka till mormor kanske ikväll eller imorrn förmiddag.
Pappa kommer hem på måndag! hoppas på fina presenter och en glá far.
Nu efter flera helger då jag och ilaf försökt hitta bra biljetter till gbg så har vi nu fixat det! Bror och Lina åker upp nästa helg då vi åker ner med de sen. blir mysi mysi med Emilia (brors dotter) också <3

FRUKOST!!

Jo jusste innan jag går och tjockar mig i köket!
Igår kväll kollade jag på "babben & co" reprisen ifrån lördags. då ola salo var en utav gästerna, jag har lyssnat på the ark sen deras genombrott med låten it takes a fool to remain sane kanske till och med tidigare med deras första singel Let your body deside Eller det kanske var samma år, skit samma har tyckt om de ett tag nu, och alltid trott att ola varit tillsammans med basisten (en kille) eller hur det nu var. MEN igår berättade han ngt kul för publiken och drog in sin "flickvän" ? :O min flickvän hit min flickvän dit`?! var inte han bög?! Bisexuell kanske? Riktigt förrvirrad och ska nu googla haha.

Please don't blame me for trying to fix this one last time I have a hard time as it is

God morgon, mår cp dåligt och ska snart fixa en fet frullis till mi själv.
Helgen har varit mysiiii, i fredags blev det lets dance med godis o chips och i lördags blev det promenad med lellis och Robinson :) och igår söndag fick ilaf komma till meisi och mysi med filmi och massor med gott.

Mormor flyttar till stockholm om en vecka, och jag har inte besökt henne i västerås på jätte länge så måste dit och hjälpa till med lite grejer och mysa för sista gången i världens mysigaste lägenhet.

How we used to be Feeling together, believe in whatever

Hej bloggen har inte bloggat på några veckor ser jag och jag ber om ursäkt för det,
Det senaste inlägget la jag upp en massa bilder på john legend konserten den var så sjukt underbar.
Vad har hänt där imellan undrar ni, jo en hel del.

min praktik började vecka 10 (till vecka 15) då jag trode att jag inte skulle fixa någon drog jag till skolan eller stannade hemma MEN en dag fick jag ett samtal ifrån Jonas Kosunen (fotograf) som behövde hjälp, blev superglad och min praktik började en fredag med sjukt roliga uppdrag.
Så nu har jag praktiserat hos jonas i två veckor och har fått lära mig en hel del och hört en massa roliga historier.
Jonas Kosunen

Jo jusste för en vecka sen blev kissen av med testiklarna haha så nu är han inte lika jobbig som innan. när jag sen kom hem med han och släppte ut han ur buren såg det ut som att han spårat upp till hundra, den kissen kunde ju inte gå rakt haha.

nej nu ska jag dricka mitt te och äta marie kex o smööriii <3 

You're like perfection But how do I feel this good sober?

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen

and i hope one day you'll see nobody has it easy i still can belive you find some body new but i wish you the best, i guess?

Väntar på vår älskade John.

 
 



       

Efter den oförglömliga konserten

     

SJukt bra! Konserten var på Anexet det som var så bra där va att var man än stod så såg man varända pormask john hade så nära var man hela tiden, förutom när han drog och satte sig vid pianot.
John Legends lillebror var där och spelade upp 2 utav hans låtar, En nästan chris brown kopia med John Legends röst, det var han(vaughan anthony)! Sen var den en annan tjej som kom och sjöng. 
Ronja, Abudi, Rassmus, Rita, Samuel+1, Einar och Johan fick bli det goa sällskapet. 

Nu mår jag inge bra och måste äta något magen är HELT tom!

Tell me its some hocus pocus Made to lose your focus

SJukt bra! SJUKT BRA!




they don't know you they don't know me

   
     

I thought I needed some space But I just let love go to waste

halloj var verkligen inte igår ! Har haft ett underbart lov! Skrev senast i torsdags då Rita var på stan med Ludwig, de kom sen hem till mi jag och rita fixade oss och drog in till stan där vi mötte upp Lellis sa hej då till Lubba sen drog vi och leta fik, blev en fika med lellis ritii och johan (hanins ex/pojkvän?)
Lellis åkte till Gotland efter fikan jag rita och johan åkte sen hem, men på vägen kom jag och rita på att vi ville fika på Alberts så åkte in mot stan igen och tog en till fikiis.

I fredags blev det utgång och då vi fått lellis nyckel kirrade vi ihop ett gäng för att föra där, haha nej det gjorde vi inte det var jag matti och riti lyssna på bra musik och drack gott. vid 11 drog vi till royal. Efterfesten tillbringades på Alberts med Stor sallad och ett sjukt skönt sällskap utav två sköna grabbs.

I lördags Degades det sjukt mkt blev lite föreri hemma hos lellis igen men vid 9 drog vi till huset då vi inte hade så mkt dricka hemma, körde på som fan
träffa micke bodini niklas danne o danne och  gänget! demir MASSOR! träffade man på sjukt kul! så tillbringade nån timma mer än planerat. Ville fredrik och Pierre var på Laroy så istället för att gå in på royal så drog vi till Laroy som va så sjukt mkt världare än vad royal skulle varit. Blev en liten dans med Elin Kling ocså :P

Och igår kom Linus heeeeeeeeeem! :) då jag och Rita hade städat hela lägenheten så sjukt ren! inga kläder på gotlvet ALL damm är borta! så rent att man kunde slicka golvet! jo! de e sekärt!

Och IDAAAAAAAAG SKA VI ÅKA O KOLLA JOHN LEGEND!

RSS 2.0