Come away with me And I will write you a song

Rita kom igååååår! :) vi gick hem och täntke fixa nåt o äta , mcdonalds eller pizzerian tänkte vi... när vi sen efter måna om o men får ett samtal ifrån Joel (linus vän) som jätte fint berätta vad vi skulle göra utav vår fredag, jo blev bjudna hem till han i karlaplan på tre rätters rita typ körde in mig i duschen och stressa som fan för att vi inte skulle bli allt för sena, kvart i 9 var vi där efter många klädbyten för ritas del och så.
Vi kommer landar hemma hos joel och guud så mysigt killarna hade gjort öppen brasa massa ljus och förrätten på bordet, mycket mysigt!
Det bjöds på skumpa och vin massor med skumpa varför? JO FÖR ATT BLONDINBELLA ÅKTE UT! (fast det fick jag reda på nu på morron) :P

Tog taxi till vanilla då killarna skulle vidare till ICE för att checka läget, det var lite för mkt folk på vanilla så inte lika kul som annars men men, sen kom lellis o joel dit där vi hade massa andra vänner, Linda Lee Yasmine Nerran och några gamla godingar??

Dansa som alltid svettades som alltid och hade sjukt kul som alltid.. eller hade vi? hahah vi kommer nog aldrig förstå dagen igår.

iallfall efterfesten var på joels o linus kontor i odenplan UTSIKT ÖVER HELA STOCKHOLM! jätte myys! där tog vi ett glas vi och mööös!

Tack för igår jätte myyysigt!  Bilder på helgen kommer sen nu ska det fixas.

xoxomeiso

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0